Sve što niste znali o ekstenzijama trepavica

Ugrađivanje ekstenzija postaje sve popularnija procedura, ali to ne znači da nema još jako mnogo žena koje su vrlo skeptične u vezi njega. Evo nekoliko zanimljivih informacija o tomu kako proces zbilja izgleda, što vam to točno stave na kapke i kako same ekstenzije utječu na vaše prave trepavice, kao i na vaš izgled!

Ekstenzije trepavica izrađuju se od najrazličitijih materijala

Kad pomislite na lažne trepavice, vjerojatno vam prvo padnu na pamet one jeftine verzije koje se izrađuju od sintetike. To, međutim, nije ni približno jedini materijal koji se koristi u njihovoj proizvodnji. Želite li nešto kvalitetnije i luksuznije, uvijek možete zatražiti ugradnju ekstenzija od svile, pa čak i nerca.

Proces ugrađivanja ekstenzija zapravo je vrlo ugodan

Ekstenzije trepavica pričvršćuju se za vaše prave trepavice, zbog čega velik broj žena misli da je proces ugrađivanja bolan ili barem neugodan. Pod uvjetom da se dajete u ruke profesionalaca, to uopće nije tako. Sve što vi trebate napraviti jest leći na stol i odmarati zatvorenih očiju dok vam kozmetičarka na kapke pričvršćuje tanke niti koje niti ne osjetite.

Ekstenzije trepavica mogu izgledati i vrlo elegantno

Ako ste mišljenja da će ekstenzije učiniti da izgledate nakinđureno ili čak nakaradno, vjerojatno nikad niste vidjeli ženu koja nosi lažne trepavice umjerene duljine. Takvih ima mnogo, ali ih ne primijetite jer ne dolaze do izražaja u mjeri u kojoj u oči upadaju ove druge.

Ekstenzije trepavica traju mnogo duže nego što biste očekivali

Mislite da na ugrađivanje ekstenzija morate ići svaki tjedan? Ostat ćete ugodno iznenađeni činjenicom da one mogu trajati i do mjesec ipol pod uvjetom da se pravilno održavaju.

Ekstenzije trepavica mogu biti i sigurne za vaše prave trepavice

Ne slijedite li upute i stavljate li samo nekvalitetne ekstenzije, one mogu utjecati na rast i zdravlje vaših pravih trepavica. U suprotnom neće imati nikakav efekt.