Muški satovi kao podrška za dostignuće fizičkih rezultata

Tržište ručnih satova je vrlo raznolik, najnovije akvizicije su pametni satovi. Ovi satovi se spojio sa pametnim telefonom i imaju cijeli kup funkcija – odgovaranje na pozive, pošiljanje SMS, uporabljanje mobilnih aplikacija, GPS i tako dalje. Naravno da poznamo muške, ženske i dječje satove. Muški satovi su muškog izgleda – neke su sportske i sa plastike, neke su elegantne  – sa čelika, safiranog stakla i sa pasom sa kože. Pametni sat ima mnogo više funkcija nego samo mjerenje vremena.

Svaki muškarac bude uzbuđen zbog toga, da može takav sat potiči u zdrav stil života. Neki muški satovi gledaju svaki pokret i podatke pošaljejo na pametni telefon, koja liječi ove podatke, monitori vaš napredak i vam daje motivaciju za cilj. Takav pametan sat je dobar za ove, koji se čine sa vodnim sportovima, jer je vodootporna i može da prepozna vaš stil plivanja. Na toj bazi onda će pametan sat pomoziti vam z pripremo osobnog plana, sa kojim čete dobiti optimalnije rezultate.

Ste često na putu? Ovi muški satovi su pametni kada putujete. Nije ozbiljno u kojoj zemlji ste, vaš sat će automatsku izmiljeti vreme u odnosu na lokaciju i svaki trenutak kaže točnu vrijeme. Ovi muški satovi su dobre za ove, koji loše spavaju. Zadržite ju na ruku kada spavate i u jutru možete učiti, kako ste spavali. Sa ovim satom ćete dobro mnogu korisnih savjeta kako dobro i regenerativnu spavati. Na ovom satu imate budilnik, koji će vas probuditi sa nježnim i prijatnom vibriranjem.