Četiri problema koja vitamin c brzo rješava

Kako bismo vam pomogli bolje razumjeti što L-askorbinska kiselina može učiniti, sastavili smo popis najboljih tretmana koji uključuju vitamin c za niz problema s kožom. Ispod su četiri najčešća problema kojima ova molekula s više zadataka može pomoći u poboljšanju izgleda.

  1. Tamne mrlje

Korektivna otopina za tamne mrlje, koncentrirani serum za lice koji se može koristiti na svim ili na određenim tamnim tragovima kako bi se pomoglo u ispravljanju promjena boje zbog vidljive jasnoće tona kože.

  1. Fine linije i bore

Sposobnost da vitamin c zaštiti najudaljenije slojeve kože od oštećenja slobodnih radikala koja mogu prouzročiti prerane znakove starenja, poput finih bora, jedna je od njegovih najmoćnijih preventivnih blagodati. Kada se koristi s ostalim ključnim sastojcima protiv starenja i hidratacije, vitamin c s vremenom može smanjiti izgled finih linija i bora. Pronađite ga u: Moćni serum vitamina c, 12,5-postotni aktivni serum vitamina c koji sadrži i hijaluronsku kiselinu kako bi koži pružio nježan, glatki izgled s manje vidljivim tankim linijama.

  1. Tupost

Osim što nudi ciljanu korekciju tamnih mrlja, vitamin c također je ključni sastojak za posvjetljivanje kože koji, kada se koristi u formulama s ostalim sastojcima za piling, poput alfa-hidroksi kiselina, pomaže u pojačavanju sjaja i sveukupnoj minimalizaciji. Pronađite ga u: korektivni tretman za osvjetljavanje i zaglađivanje vlage, dnevna hidratantna krema za lice koja je klinički dokazana kako bi pomogla ispraviti izgled promjena boje, poboljšala čistoću kože i osigurala intenzivnu hidrataciju suhih lica.

  1. Vranine noge (takozvane „crows feet“)

Moćan vitamin c također može pružiti primjetnu razliku za tanke bore oko očiju, odnosno vranine noge kako se često za ove bore kaže. Dokazano je da vitamin c pomaže smanjiti pojavu finih linija i bora. Zapravo, svojim sjajnim mogućnostima omogućuje snažan tretman za vraćanje mladenačkog izgleda očiju. Pronađi u: moćna krema za oči s vitaminom c koja sadrži 10,5 posto vitamina c kako bi se osiguralo primjetno smanjenje pojave bora oko područja očiju, kao i vidljivo posvjetljivanje i minimiziranje podočnjaka.